HighComp signerer avtale med Andfjord Salmon for 11 oppdrettsbasseng

For det nye oppdrettsanlegget til Andfjord Salmon på Kvalnes, har HighComp fått det spennende oppdraget å produsere totalt 11 komposittbasseng for oppdrett av matfisk på land.
HighComp wins exciting contract for 11 fish tanks

Arbeidendestyreleder i Andfjord Salmon, Roy Bernt Pettersen, forteller engasjert omfremtiden til anlegget på Kvalnes og den nye avtalen som er i land:

– Vi er glade for kunne fortelle at en av deviktigste kontraktene er landet. Bassengene blir selve hjertet i vårt anlegg,der laksen skal få krystallklart vann og usedvanlig god plass.

HighComp skal bygge det første bassenget av totaltelleve i løpet av de neste månedene og resten vil bli fullført i løpet av denærmeste årene. Bassengenes dimensjoner er på 45 x 40 x 20 meter, og har etvolum på over 35.000 kubikkmeter.

Daglig Leder i HighComp, Anders Holm, er stolt av atbedriften kan ta del i et så innovativt og bærekraftig prosjekt:

– Vi er stolte over å ta del i utviklingen aven bærekraftig og framtidsrettet norsk sjømatsektor. Glassfiberteknologien vårer meget godt tilpasset oppdrettsmarkedet, grunnet kombinasjonen av styrke, godoverflate-finish og lavt CO2- avtrykk.

I kontrakteninngår prosjektering, produksjon og montering av bassengene på Kvalnes på Andøy, og Andfjord Salmon har god tillit til EPC leverandøren avkomposittkonstruksjoner.

Direktør forforretningsutvikling og finansiering i Andfjord Salmon, Helge Krøgenes, skryteri et intervju for Andfjord.no om HighComp og morselskapet CSUB sin innstillingtil prosjektet og deres pågangsmot i prosessen:

– CSUB/HighComp har vært med Andfjord Salmon iprosjekteringsfasen og vist stor fleksibilitet og innovasjonshøyde, samtdokumentert at deres bassenger tilfredstiller de krav Andfjord Salmons unike,patenterte oppdrettskonsept krever.

Du er i godt selskap!

Ta bedriften din til nye høyder

Ta kontakt i dag for å ta en prat om ditt neste prosjekt