En liten teaser av vår nye digitale monterings «manual»

For å sikre den samme optimale kvaliteten for alle leveransene til HighComp, har vi laget en digital monterings «manual».

Som en EPCI leverandør tar vi i HighComp oss av ingeniørtjenester, anskaffelse, produksjon og montering. Er det in ting vi har sett at våre kunder setter pris på, så er det redusert prosjektert tid. Våre oppdrettstanker og LESS-STRESS™ gangbroer kommer nærmest ferdig fra produksjon, som gjør prosessen raskere på byggeplassen.

Redusert byggetid reduserer investeringskost.

For å redusere monteringstiden, og sikre den samme optimale kvalieter for alle våre leveranser, har vi nå digitalisert vår monteringsmanual. Videoen her er en liten «teaser» av denne, for å gi våre kunder et innblikk i prosessen.

Denne manualen er behjelpelig innad i firmaet for vårt monteringsteam, super som opplæring av nye medarbeidere eller et lokalt team sm leiges inn for montering på byggeplass. Denne videoen gir et visuelt innblikk, og en bedre grunnforståelse, enn kun en skriftlig manual.

OBS! HighComp vil alltid ha en supervisor på byggeplass gjennom hele monterings prosessen – for å opprettholde vårt sertifiserte KHMS.

Ta bedriften din til nye høyder

Ta kontakt i dag for å ta en prat om ditt neste prosjekt