Leverandør av oppdrettstanker og andre konstruksjoner til Akvakultur Markedet

Fish Tanks

Oppdrettskar

Våre oppdrettstanker pre-produseres i GRP (Glassfiber-armert plast), også kalt kompositt. Dette er et sterkt og fleksibelt material, som skårer høyt på mange områder. Det ekstreme forholdet mellom vekt og styrke gir lavere bygge- og utviklingskostnader. Vi produserer runde og åttekantede kar som passer våre kunders behov. Karene kan produsere i alle størrelser, både høyde og diameter.

LESS-STRESS™ Gangbroer

Vi produserer gangbroer i kompositt for landbasert og offshore oppdrett. Vi kaller våre broer for LESS-STRESS™, på grunn av de stress reduserende fordelene knyttet til det lukkede designet vårt. Kunder rapporterer at redusert visuell påvirkning fra folk som krysser oppdrettskarene – og den støydempede egenskapen – resulterer i en mindre stresset fisk.

LESS-STRESS™ bridges
Water Treatment Tanks

Vannbehandlingstanker

HighComp har nå lansert et nytt produkt i samme gode kvalitet som oppdrettskarene og LESS-STRESS™ gangbroene. Vannbehandlingstankene er optimale for oppbevaring av diverse mekaniske og biologiske filter og utstyr for å fjerne gasser som N2 og Co2. Vannbehandlingstankene er bygget opp med den samme teknologien som de åttekantede karene våre.

Ingeniøravdeling

Vi har en godt kvalifisert ingeniøravdeling som har god kunnskap om kundenes behov, så vel som spesialisert kunnskap og metoder i kompositt-prosjektering. Vårt ingeniør-team består av høyt kompetente ingeniører med en bred kunnskap rundt design, fabrikasjon og strukturell analyse av kompositt – som alltid er i samsvar med lokale reguleringer.

Engineering

Du er i godt selskap

MOVI
AquaMaof
ScaleAQ
Aquafarm
Bremnes Seashore
Grieg Seafood
Andfjord
Tytlandsvik AQUA
Artec Aqua
AS Sævareid Fiskeanlegg
Lerøy
Lumarine
Alsaker Fjordbruk
Billund Aquaculture

Vi er HighComp

HighComp står for High Quality Composite, og vi er stolt av å være en verdensledende EPCI (Engineering (ingeniør), Procurement (anskaffelser), Construction (konstruksjoner) og Installation (montering) leverandør og produsent av store kompositt konstruksjoner for akvakultur industrien. Vi leverer både til landbasert og sjøbasert oppdrett.

Ta bedriften din til nye høyder

Ta kontakt i dag for ĂĄ ta en prat om ditt neste prosjekt