HighComps Leveranser - Oversikt

HighComps nye oversikt over leveranser til akvakultur industrien.
HighComp Deliverables

Som en EPCI (Engineering (ingeniør), Procurement (anskaffelse), Construction (produksjon), Installation (montering)) leverandør, er vi i HighComp stolt av å dele vårt fokus på kvalitet, nøyaktighet, kunnskap og sikkerhet. Vi har mer enn 30 års erfaring innen olje og gass, og god kunnskap når det kommer til utfordringene rundt SUBSEA-produkter. Vårt arbeid innen ingeniørarbeid og KHMS fra offshore er bakgrunns-kunnskapen til hva som skal til for å få et holdbart, høg kvalitetsprodukt til våre kunder innen akvakultur.

I tillegg til konkurransedyktige priser, har produktene våre høy finish, 50+ års livstid og lav Co2 avtrykk. Det vi ser er noe av det viktigste for våre kunder, er redusert prosjektert tid. Vi pre-produserer store komponenter i vår fabrikk, for å gi kortest mulig bygningstid, som resulterer i rask montering på byggeplass. Vi produserer produktene våre i GRP (Glass Reinforced Polyester/Glassfiber), også kalt kompositt. Dette er et sterkt, fleksibelt materiale, som skårer høyt på mange områder.

HighComp Deliverables

HighComps Runde Kar

HighComps runde oppdrettskar er et standard produkt innenfor akvakultur industrien, som kan bli levert i alle størrelser, både i høyde og diameter. De runde karene er lette å vedlikeholde, gir god vannkvalitet og tillater drift over et bredt spekter av rotasjonsmiljø for å optimalisere fiskehelsen og -forholdene.

Fish tanks with Less-Stress bridges

HighComps Åttekantede oppdrettskar

Vår erfaring og kunnskap lar oss utvikle oss, som resulterer i smartere og mer miljøvennlige løsninger. I løpet av de siste årene har vi utviklet en åttekantet løsning som en konkurrent til betongkonstruksjoner. De åttekantede karene har den samme høye kvaliteten, finish og levetid som de runde oppdrettskarene. Våre kunder foretrekker den åttekantede løsningen grunnet det lave Co2 avtrykket løsningen gir.

Flere av våre kunder har avgrenset plass på deres byggeplass, og vi forstår godt at «hver meter teller». Dette er bakgrunnen for at vi har designet et åttekantede kar som sparer omtrent 15%+ vannmengde per kvadrat meter.

LESS-STRESS™ bridges

HighComps LESS-STRESS™ gangbro

På sterk etterspørsel fra våre kunder, har vi designet, testet og levert hundretalls gangbroer. LESS-STRESS™ gangbroene skårer høy på design, er enkel å rengjøre og har visuell avstand fra fisken. Våre gangbroer blir laget for å se visuelt bra ut med store sidepaneler for å vise frem bedriftslogo, samtidig som vi får en ikke-etsende høy kvalitets finish.

Navnet LESS-STRESS™, er knyttet til det faktum at vårt lukkede design har vist stor effekt på fiskens velferd. Kunder rapporterer at redusert visuell påvirkning fra folk som krysser oppdrettskarene – og den støydempede egenskapen – resulterer i en mindre stresset fisk.

En annen fordel med HighComps gangbroer i kompositt, er det lukkede designet. Dette gjør at eventuell støv/bakterier ikke ender opp i karet, noe som igjen gir en positiv effekt for fiskens velferd. Som resten av produktene til HighComp, har gangbroene 50+ års livstid, lavt Co2 avtrykk, gelbelagt og jevn overflate, og er enkel å vedlikeholde/rengjøre.

HighComp leverer opp til 25 meter spenn uten noen behov for understøttelse!

Water Treatment Tanks

HighComps Vannbehandlings Tank

HighComp har lansert et nytt produkt med den samme høye kvaliteten og fordelene som Oppdrettskarene og LESS-STRESS™ gangbroene. Vannbehandlingstankene er optimale for vannrensning, og kan leveres i alle størrelser, fasonger og variasjoner. Vannbehandlingstanken er også optimal for lagring av forskjellige mekaniske og biologiske filtre og utstyr for fjerning av gasser som N2 og Co2.

De er bygget opp med samme teknologi som de åttekantede tankene, og passer godt sammen med våre andre produkter.

HighComp’s teknologi og leveranser er tanker og hjelpestrukturer laget i kompositt.

Ta bedriften din til nye høyder

Ta kontakt i dag for å ta en prat om ditt neste prosjekt