Ledig stilling - Operatører og CNC-operatører, Bokn/Rogaland

Om arbeidsgiver:

CSUB er en ledende utvikler og produsent av komposittløsninger til fiskeoppdrett og offshoreindustrien. HighComp ble etablert våren 2006 og ble i 2015 en del av CSUB som har over 200 ansatte lokalisert på Bokn, i Arendal og i Klaipeda i Litauen. Vi designer, produserer og leverer fiskekar, beskyttelsesstrukturer, gangbroer samt andre glassfiberarmerte løsninger til oppdrett, offshore og diverse markeder verden rundt. Våre bærekraftige løsninger er optimaliserte til både land og vannbaserte anlegg.

Sikkerhet, kvalitet og miljø er nøkkelaspekter i alt vi gjør og det er vår høyeste prioritering. Vårt fokus på kompetanse, kontinuerlig forbedringer og åpen dialog har resultert i et godt og trygt arbeidsmiljø der kollegaer jobber innovativt og fleksibelt sammen for å sikre kunden leveranse til avtalt tid og kvalitet.

Om stillingen:

Highcomp er i vekstfase og søker nå flere operatører til fabrikken på Bokn. Hos oss vil du bli en del av et sterkt kompetansemiljø på glassfiber og i dag teller teamet i produksjon nærmere 20 kollegaer.

I forbindelse med at vi kontinuerlig utvikler oss innen produksjonsteknikk søker vi også etter flere CNC-operatører til fabrikken vår på Bokn.

Produktene våre er lagt med glassfiber forsterket polyester. Dette material har lang levetid og gir gode miljøfordeler sammenlignet med mer tradisjonelle metoder. Glassfiber kan vi våre produktgrupper erstatte bla stål, aluminium og betong. HighComp jobber kontinuerlig med å redusere ressursbruk og karbonavtrykk gjennom å optimalisere vår fabrikasjon og produktlinje.

Arbeidsoppgavene dine vil være vakumstøyping og bearbeiding av glassfiberprodukter, herunder også forberedelse, oppmåling og kvalitetskontroll av eget arbeide og sidemannskontroll. Formalkompetanse er ikke påkrevd. En god holdning til å lære og bidra er viktigst, intern opplæring vil bli gitt.

Din bakgrunn og arbeidsform

  • Vi ser etter deg som er praktisk anlagt og som har en driv i det du gjør
  • Du er gjennomføringsdyktig og tar ansvar for din leveranse, og er også glad i å jobbe sammen i team med andre operatører, skiftleder og fabrikkleder
  • Våre arbeidsinstrukser er på engelsk så du må kunne lese og forstå engelsk
  • Kulturen vår når det kommer til språk er en kombinasjon av flere nasjoner og vi forventer at du har grunnleggende muntlige kommunikasjonsferdigheter på norsk
  • Sikkerhet, kvalitet og miljø er nøkkelaspekter i alt vi gjør og du har alltid et tydelig fokus på HMS og kvalitet i dine leveranser
  • Det er en fordel om du har truck eller G4 sertifikat
Vi tilbyr

HighComp er en innovativ og leveransedyktig arbeidsplass med rause kollegaer som har givende dager sammen. Åpen kommuniksjon og kulturbygging er viktig for oss og noe vi stadig jobber med for å videreutvikle. Vi har tilpassede ordninger som ivaretar våre ansatte på en god måte.

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til RAUS HR v. Carina Ringen, mail: carina.ringen@raus-hr.no, mob: 974 19 520 eller HighComp v. Otto Fostenes, mail: ofo@csub.com mob: 902 06 864

Finn-annonse operatører: HER

Finn-annonse CNC-operatører: HER

Søknad sendes til carina.ringen@raus-hr.no. Søknadsfrist 30.april.