HighComp deltar på RASTECH 2022 konferansen

30-31.mars arrangeres den internasjonale konferansen om resirkulerende akvakultursystem (RAS) teknologi,

RASTECH 2022.

HighComp vil være en aktiv deltaker på den internasjonale konferansen. Vi ønsker alle velkommen til produktpresentasjon av våre kar og vannbehandlingstanker Onsdag 30.mars. Det vil også være mulig å besøke oss på stand 11, hvor HighComp vil stå klare til å diskutere ulike løsninger og fordeler for deres prosjekt.

– Vi gleder oss til å fortelle mer om våre optimaliserte løsninger til landbaserte oppdrettsanlegg, sier Fredrik Faye, teknisk salgssjef i HighComp.

RASTECH 2022 er en internasjonal, teknologiorientert kompetansearena for leverandører og oppdrettere. Konferansen vil finne sted på The Westin Hilton Head Island Resort i USA.

Vannbehandlingstanker

HighComp leverer karløsninger til RAS-anlegg. Våre nye vannbehandlingstanker er laget i samme gode kvalitet som våre andre produkter, og sikrer en optimal lagring av mekaniske- og biologiske filtre og annet utstyr som fjerner CO2 og N2 gass.

– Vi supplerer akvakulturen med oppdrettstanker og hjelpestrukturer laget i kompositt (GRP), og vi er stolte av å kunne tilby skreddersydde løsninger til våre kunder, sier Helge Rasmussen, forretningsutvikler i HighComp.

Våre karløsninger kan leveres i alle størrelser, og tilpasses alle RAS-teknologileverandører. I tillegg til å redusere bygg- og utviklingskostnader betraktelig, etterlater også komposittkarene et mye lavere CO2-avtrykk enn et betongkar.

– En av fordelene med våre produkter, er at vi i motsetning til våre konkurrenter, kan levere prefabrikkerte løsninger klar for montering på byggeplass, sier Faye.

RAS-teknologi

De siste årene har antall RAS-anlegg økt kraftig, spesielt når det kommer til lakseindustrien og smoltproduksjon. Anlegget er designet for å kunne produsere store mengder fisk, med et betraktelig mindre vannbehov. Vannet i et RAS-anlegg kan ved hjelp av de mekaniske- og biologiske filtersystemene resirkuleres helt opp til 99%.

Konsekvensene er en mer bærekraftig produksjon, bedre kontroll på temperaturen i karet, og en jevn tilvekst i produksjonen året rundt. Som igjen bidrar til en høyere trivsel i karmiljøet, og en bedre kvalitet på fisken.

Are you looking for High-Quality?

Get in touch with us today, and let's discuss how we can help you with your next project.