Bærekraft

HighComps ledelsessystem for miljø er sertifisert i henhold til ISO 14001. Vi definerer miljømål for hvert år. HighComp jobber kontinuerlig med å redusere kostnader og karbonavtrykk gjennom å optimalisere vår fabrikasjon og produktlinje. Vår Policy sier: Vårt selskap forplikter seg til å kombinere vår virksomhet med FNs Global Compacts ti prinsipper innen menneskerettigheter, arbeid, miljø og antikorrupsjon.
HighComp Bærekraft 13
HighComp bidrar til et mer bærekraftig samfunn på to måter;

  1. Å redusere klimaavtrykk i vår virksomhet.
  2. Å tilby våre kunder produkter med lavere Co2 avtrykk, enn tilsvarende produkter i stål og betong.
HighComps tanker er sertifisert i henhold til NS 9416, en forskrift med krav til tekniske standarder for landbaserte oppdrettsanlegg for å hindre rømming av fisk.

Den største delen av våre prosjekter innebærer RAS (Resirkulerende Akvakultur Systemer). Den største fordelen med RAS er muligheten for å redusere behovet for friskt, rent vann – mens du fortsatt opprettholder et sunt miljø for fisken.

HighComp er også involvert i flere utviklingskonsepter – hvor vi bidrar å utvikle lukkede merder for oppdrett i sjø. Ved å benytte seg av lukkede merder, eliminerer man risikoen for rømning og lus. Dette konseptet utgjør også muligheten for å fange opp og prosessere fôr-rester og avfall.

HighComp Bærekraft mål 14
Ta kontakt

Kontakt oss

Helge Rasmussen

Forretningsutvikling
Fredrik Faye

Fredrik Faye

Teknisk Salg

Ann Jeanette Sunde

Administrasjonssjef

Ta bedriften din til nye høyder

Ta kontakt i dag for å ta en prat om ditt neste prosjekt

Du er i godt selskap

MOVI
AquaMaof
ScaleAQ
Aquafarm
Bremnes Seashore
Grieg Seafood
Andfjord
Tytlandsvik AQUA
Artec Aqua
AS Sævareid Fiskeanlegg
Lerøy
Lumarine
Alsaker Fjordbruk
Billund Aquaculture