Bærekraft

HighComps ledelsessystem for miljø er sertifisert i henhold til ISO 14001. Vi definerer miljømål for hvert år. HighComp jobber kontinuerlig med å redusere kostnader og karbonavtrykk gjennom å optimalisere vår fabrikasjon og produktlinje. Vår Policy sier: Vårt selskap forplikter seg til å kombinere vår virksomhet med FNs Global Compacts ti prinsipper innen menneskerettigheter, arbeid, miljø og antikorrupsjon.
HighComp Bærekraft 13
HighComp bidrar til et mer bærekraftig samfunn på to måter;

  1. Å redusere klimaavtrykk i vår virksomhet.
  2. Å tilby våre kunder produkter med lavere Co2 avtrykk, enn tilsvarende produkter i stål og betong.
HighComps tanker er sertifisert i henhold til NS 9416, en forskrift med krav til tekniske standarder for landbaserte oppdrettsanlegg for å hindre rømming av fisk.

Den største delen av våre prosjekter innebærer RAS (Resirkulerende Akvakultur Systemer). Den største fordelen med RAS er muligheten for å redusere behovet for friskt, rent vann – mens du fortsatt opprettholder et sunt miljø for fisken.

HighComp er også involvert i flere utviklingskonsepter – hvor vi bidrar å utvikle lukkede merder for oppdrett i sjø. Ved å benytte seg av lukkede merder, eliminerer man risikoen for rømning og lus. Dette konseptet utgjør også muligheten for å fange opp og prosessere fôr-rester og avfall.

HighComp Bærekraft mål 14
Ta kontakt

Kontakt oss

Helge Rasmussen

Forretningsutvikling
Fredrik Faye

Fredrik Faye

Teknisk Salg

Ta bedriften din til nye høyder

Ta kontakt i dag for å ta en prat om ditt neste prosjekt

Du er i godt selskap

MOVI
AquaMaof
ScaleAQ
Aquafarm
Bremnes Seashore
Grieg Seafood
Andfjord
Tytlandsvik AQUA
Artec Aqua
AS Sævareid Fiskeanlegg
Lerøy
Lumarine
Alsaker Fjordbruk
Billund Aquaculture